Zárszervíz
Zárnyitás
Zárcsere Budapest
Ajtónyitás
Hevederzár szereles
Biztonsági ajtók
Rácsok
Betörés utáni helyreállítás
Kapcsolat
Kérjen visszahívást
 

Szolgáltatási területeink:
Zárcsere 1. kerület
Zárcsere 2. kerület
Zárcsere 3. kerület
Zárcsere 4. kerület
Zárcsere 5. kerület
Zárcsere 6. kerület
Zárcsere 7. kerület
Zárcsere 8. kerület
Zárcsere 9. kerület
Zárcsere 10. kerület
Zárcsere 11. kerület
Zárcsere 12. kerület
Zárcsere 13. kerület
Zárcsere 14. kerület
Zárcsere 15. kerület
Zárcsere 16. kerület
Zárcsere 17. kerület
Zárcsere 18. kerület
Zárcsere 19. kerület
Zárcsere 20. kerület
Zárcsere 21. kerület
Zárcsere 22. kerület
Zárcsere 23. kerület
Partnerünk:
Zárcsere mester
 
 

Ajtónyitás:

Életünk során gyakran kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy az ajtó rossz oldalán találjuk magunkat. Bizonyos esetekben sürgősségi ajtónyitásra lehet szükség, például ha valaki a lakásban rosszul lesz, de a kulcsot a zárban felejtette, ha egy kiskorú gyermek véletlenül magára zárja az ajtót belülről, felügyelet nélkül, de előfordulhat az is, hogy a tulajdonosok elutaztak, viszont a lakásban tűz üt ki vagy csőtörés alakul ki.

Ezekben a helyzetekben nem késlekedhetünk, törekedni kell arra, hogy minél előbb bejussunk az érintett lakásba. Megoldás : egy gyors és szakszerű ajtónyitás. A Záróra munkatársai Budapest területén egy órán belül a helyszínre érkeznek, teljes felszereléssel, hogy megelőzzük az esetleges súlyosabb baleseteket, károkat.

Ajtónyitás kizáródás vagy meghibásodás eseténTermészetesen vannak kevésbé akut, ám legalább ennyire kellemetlen esetek is, amikor egészen egyszerűen azzal szembesülünk, hogy valamilyen oknál fogva nem tudunk bejutni az ajtón. Ennek oka lehet a zár elöregedése, a kulcs beletörése a zárba, bármilyen meghibásodás, de akár sikertelen vagy félbehagyott betörési kísérlet is, mely nagymértékben megrongálja a zárszerkezetet, sőt, előfordulhat, hogy olyan idegen anyag, például sav vagy ragasztó kerül a zárbetétbe, mely nem engedi a zár nyílását.

A panellakásokban élők számára szintén nem ismeretlen a huzat által becsapott ajtó esete: kiugrunk egy pillanatra a szemétledobóhoz és a következő percben már ott állunk házi mamuszban, pongyolában a huzat által bevágott, kívülről gombos ajtó előtt. Ha nem szeretne naphosszat ácsorogni a lépcsőházban, arra várva, hogy valamely családtagja hazaérjen és beengedje, hívjon bennünket és a Záróra szakemberei egy órán belül megoldják a problémát!

Ajtónyitás, ha elhagyota a kulcsot

A lakáskulcsunk elhagyása több szempontból is kellemetlen. Egyrészt nem tudunk bejutni otthonunkba, másrészt nem lehet tudni, hogy ki az, akinek mától kulcsa van lakásunkhoz. Ilyen esetekben nem csak az ajtónyitást, de igény szerint a zárcserét is elintézzük a helyszínen.

Szolgáltatásaink :


 
   
 
   

Zárcsere azonnal Budapesten és környékén 0-24 | Budapest, Kis Gömb utca 19. | 06-30/566-47-31 | Google +