Zárszervíz
Zárnyitás
Zárcsere Budapest
Ajtónyitás
Hevederzár szereles
Biztonsági ajtók
Rácsok
Betörés utáni helyreállítás
Kapcsolat
Kérjen visszahívást
 

Szolgáltatási területeink:
Zárcsere I. kerület
Zárcsere II. kerület
Zárcsere III. kerület
Zárcsere IV. kerület
Zárcsere V. kerület
Zárcsere VI. kerület
Zárcsere VII. kerület
Zárcsere VIII. kerület
Zárcsere IX. kerület
Zárcsere X. kerület
Zárcsere XI. kerület
Zárcsere XII. kerület
Zárcsere XIII. kerület
Zárcsere XIV. kerület
Zárcsere XV. kerület
Zárcsere XVI. kerület
Zárcsere XVII. kerület
Zárcsere XVIII. kerület
Zárcsere XIX. kerület
Zárcsere XX. kerület
Zárcsere XXI. kerület
Zárcsere XXII. kerület
Zárcsere XXIII. kerület
Partnerünk:
Zárcsere mester
 
 

Hevederzár szerelés :

A hevederzár gyakorlatilag a legerősebb, legtartósabb ajtóra szerelhető zárszerkezet, mely garantáltan védelmet nyújt az ajtó felfeszítése, benyomása ellen. A hevederzár lényege ugyanis, hogy az ajtó belső felén, a középvonalon vízszintesen vagy függőlegesen kerül rögzítésre, nyelve pedig vagy a falba, vagy az ajtó tokjára rögzített kengyelbe csúszik bele. Fontos, hogy a Magyar Biztosítók Országos Szövetsége (MABISZ) a hevederzárakat minősíti, ezért amikor ilyen zárat választ, olyat érdemes megvásárolni, mely ilyen minősítéssel rendelkezik.

Alap típusait tekintve a hevederzár lehet függőleges, vízszintes, valamint kereszt alakú, továbbá létezik egy- és kétszárnyas változata egyaránt. A vízszintes zárak méretei 800 mm és 1000 mm között mozognak, függőlegesen 2100 mm és 2400 mm hosszúság között kaphatóak, míg a kétszárnyú ajtókhoz készített változatok 510 mm és 630 mm közötti méretekben kaphatóak.

MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező hevederzáraink mindegyike el van látva fúrás- és törésvédelemmel, továbbá mindegyik típus úgynevezett biztonsági kódkártyával ellátott, fogazott vagy fúrt kulccsal nyitható.A hevederzárak típusai

A Miskolci hevederzár a legegyszerűbb hevederzár-szerkezet, mely gyakorlatilag bármilyen típusú ajtóra felszerelhető, barna és fehér változatban kapható. Működésének alapja, hogy két darab úgynevezett fogasléc mozog jobbra és balra a 20*40 mm nagyságú zártszelvényben, a fogasléc végén pedig rögzítve van egy tömör hasáb. Ez a zártípus bármilyen zárbetéttel kapható és létezik függőleges, valamint vízszintes változata egyaránt.

A Prezidium hevederzár szintén bármely típusú ajtóra kiválóan felszerelhető, a Magzetthez hasonlóan fehér és barna színváltozatban kapható, azonban ezen típus esetében záráskor a hevederzár mindkét oldalán három-három acéltüske csúszik a kengyelbe. Zárbetéte lehet fogazott vagy lapon mart.

A legmasszívabb hevederzár a Biztibuk, melynek zárbetéte védve van törés, valamint fúrás ellen, záráskor pedig két-két acéltüske csúszik a kengyelbe. Tartozéka három darab fogazott kulcs, valamint a védőkártya, melyet fel kell mutatni másolás esetén. Szintén fehér és barna színváltozatban kapható, egyetlen tulajdonsága, ami hátrányos lehet bizonyos körülmények között, hogy mind nyitás, mind zárás során kifejezetten hangos.

Tegye biztonságosabbá otthonát, munkahelyét, irodáját az ön számára leginkább ideális hevederzárral akár már ma. Keressen bennünket, hiszen a Záróra csapata számára a zárak felszerelése maximálisan két órát vesz igénybe a hét minden napján!

Szolgáltatásaink :


 
   
 
   

Zárcsere azonnal Budapesten és környékén 0-24 | Budapest, Kis Gömb utca 19. | 06-30/566-47-31 | Google +