főoldal
Zárszervíz
Zárnyitás
Zárcsere Budapest
Ajtónyitás
Hevederzár szereles
Biztonsági ajtók
Rácsok
Betörés utáni helyreállítás
Kapcsolat
Kérjen visszahívást
 

Szolgáltatási területeink:
Zárcsere I. kerület
Zárcsere II. kerület
Zárcsere III. kerület
Zárcsere IV. kerület
Zárcsere V. kerület
Zárcsere VI. kerület
Zárcsere VII. kerület
Zárcsere VIII. kerület
Zárcsere IX. kerület
Zárcsere X. kerület
Zárcsere XI. kerület
Zárcsere XII. kerület
Zárcsere XIII. kerület
Zárcsere XIV. kerület
Zárcsere XV. kerület
Zárcsere XVI. kerület
Zárcsere XVII. kerület
Zárcsere XVIII. kerület
Zárcsere XIX. kerület
Zárcsere XX. kerület
Zárcsere XXI. kerület
Zárcsere XXII. kerület
Zárcsere XXIII. kerület
Partnerünk:
Zárcsere mester

 

 
 

Zárszerviz:

A zárszerviz fogalmába számos munkafolyamat beletartozik, kezdve a szereléstől a cserén át a helyreállításig. Munkatársaink mindezen területeken közel 10 esztendős tapasztalattal rendelkeznek, szaktudásunk a lakatos szakmából fejlődött ki, hiszen zárszerelő szakemberek néhány évtizeddel ezelőtt, amikor a zárak még a mai technológiához képest gyerekcipőben jártak, nem igazán léteztek.

Zárszerviz, amikor restauráljuk a régit…

Pontosan a fenti tényezőknek köszönhetően a régi típusú zárak, mint például a templomkilincsek napjainkban gyakorlatilag beszerezhetetlenek, helyreállításukhoz éppen ezért a régi lakatos technológiára van szükség.

Ennek megfelelően szakembereink felújítják, megszerelik a régi típusú zárakat is, hogy azok jobbak legyenek, mint új korukban! Szakértő munkatársainknak köszönhetően ön még sokáig élvezheti az ódon kilincs biztosította hangulatot, miközben a használat teljes mértékben akadálytalan.Zárszerviz - megtanítjuk az újat!

Mi a Záróránál tudjuk, hogy a modern technika sok szempontból könnyebbé teszi az ember életét. Nincs ez máshogy a zárszerelésben sem, hiszen ezen a téren is szinte nap mint nap jelennek meg újdonságok, melyek könnyebbé teszik a bejutást az illetékeseknek, miközben komolyabb nehézséget jelentenek illetékteleneknek.

Csapatunk minden tagja folyamatosan követi a legfrissebb technológiák megjelenését, ennek megfelelően bővítjük kínálatunkat is időről időre. Ráadásul a nálunk vásárolt zárszerkezetet nem csak felszereljük, de egy év garanciát is vállalunk rá, illetve szükség szerint megtanítjuk önt a használatára, legyen szó elektromos zárról vagy éppen sík mágnesről, magán- és társasházak számára egyaránt.

Megvédjük a meglévőt…

Ha nem érzi biztonságosnak jelenlegi zárszerkezetét vagy egyszerűen csak úgy gondolja, hogy nagymértékben elavult, keressen meg bennünket! Munkatársaink Budapesten egy órán belül kiérkeznek a helyszínre, hogy az ön problémájára személyre szabott megoldást találjanak. Az ilyen módon modernizált zárakkal pedig megvédheti magát, szeretteit és vagyonát az illetéktelen behatolóktól.

Helyreállítjuk a megrongáltat

Természetesen sokan nem vagyunk tisztában a zárak védelmi szintjével, amíg meg nem történik a baj. Munkatársaink ugyan nem tudnak segítséget nyújtani a betörő kézre kerítésében, viszont évtizedes tapasztalatunk van abban, hogy hogyan hozzuk helyre, ami megrongálódott, valamint hogyan előzzük meg, hogy újra bekövetkezzen.

Betörés után teljes körű és azonnali helyreállítást végzünk, miáltal ön egyrészt teljes biztonságban érezheti magát, másrészt könnyebben elfelejtheti a történteket, a megfelelő zárszerkezettel felszerelkezve pedig soha többé nem is kell majd átélnie újra!

Szerelünk és telepítünk – az ön kényelméért!

Legyen szó egy- vagy többpontos zárak kiválasztásáról, szereléséről vagy éppen cseréjéről, trezorzárak kódolásáról vagy telepítéséről, munkatársaink minden téren a legkiválóbb minőséget, valamint a sokéves tapasztalatnak és szakértelemnek köszönhetően tökéletes munkát biztosítanak önnek. Ráadásul Budapest belterületén egy órán belül a helyszínre érkezünk, de vállalunk zárszerelési munkálatokat a főváros 50 kilométeres vonzáskörzetében is.

Szakértőktől olcsón, biztonságosan

Minden autónk teljes felszereltséggel rendelkezik, így a kiválasztott zárat ön közvetlenül szakembereinktől vásárolhatja meg, melyekre ezesetben egy év garanciát is vállalunk. Emellett minden nálunk megvásárolható termék a bolti áron kapható, arra felárat nem számolunk fel!

Szolgáltatásaink :


 
   
 
   

Zárcsere azonnal Budapesten és környékén 0-24 | Budapest, Kis Gömb utca 19. | 06-30/566-47-31 | Google +