főoldal
Zárszervíz
Zárnyitás
Zárcsere Budapest
Ajtónyitás
Hevederzár szereles
Biztonsági ajtók
Rácsok
Betörés utáni helyreállítás
Kapcsolat
Kérjen visszahívást
 

Szolgáltatási területeink:
Zárcsere 1. kerület
Zárcsere 2. kerület
Zárcsere 3. kerület
Zárcsere 4. kerület
Zárcsere 5. kerület
Zárcsere 6. kerület
Zárcsere 7. kerület
Zárcsere 8. kerület
Zárcsere 9. kerület
Zárcsere 10. kerület
Zárcsere 11. kerület
Zárcsere 12. kerület
Zárcsere 13. kerület
Zárcsere 14. kerület
Zárcsere 15. kerület
Zárcsere 16. kerület
Zárcsere 17. kerület
Zárcsere 18. kerület
Zárcsere 19. kerület
Zárcsere 20. kerület
Zárcsere 21. kerület
Zárcsere 22. kerület
Zárcsere 23. kerület
Partnerünk:
Zárcsere mester
SOS Zárcsere Budapest
 
 

Zárcsere Budapest:

Életünk számos területén hagyatkozunk a zárak nyújtotta biztonságra, már egészen gyermekkorunktól. Az első naplónkra szerelt lakat megóvja titkainkat, az első autónk kulcsa egyenlő a szabadsággal, míg első otthonunk kulcsa a felnőtt lét, az önállóság jelképe.

Zárak és kulcsaik kísérnek végig bennünket életünkön, melyek funkcióiknak megfelelően más és más kialakításúak, hiszen attól függően, hogy életünk milyen területén, pontosan mihez és mire szeretnénk használni, mások és mások az elvárásaink.

Létezik a tökéletes zárszerkezet? és szükséges -e minden esetben a zárcsere?

Egy nagyobb beruházás előtt számos terméket megnézünk: kipróbáljuk autók tucatjait, hónapokig kutatunk a tökéletes lakás után, míg megleljük a számunkra tökéleteset. Miért éppen a biztonságot hanyagolnánk el? A zárcsere ebben lehet segítségére.

A zártípusok széles választékában garantáltan ön is megtalálja az adott helyhez és helyzethez mindenben illeszkedőt, hogy biztonságban tudhassa önmagát, szeretteit és értékeit egyaránt!

zárcsere

Zárcsere Budapesten. Avagy Rólunk mondták:

Hevederzár csere

  2015-01-12
 
Nyugdíjas házaspár vagyunk. A lányom külföldre költözött mi pedig úgy döntöttünk, hogy ne álljon a lakása üresen, kiadjuk albérletbe. Azonban folyamatosan jelentkeztek a gondok. A beköltöző házaspár valamilyen indíttatásból úgy döntött, hogy lecserélik az ajtón található zárat. A bérleti szerződés lejárta után nem adták ide az új kulcsot. Nem tudtunk saját lakásunkba bejutni. Nem volt más választásunk, egy zárszerelő szakembert kellett keresnünk. A zárnyitás után az albérlők által felszerelt zárat lecseréltettük. A zárszerelő szakember elmondta, hogy a napjainkban kapható legjobb zárszerkezet a hevederzár. Erős, tartós és garantált védelmet nyújt az ajtó befeszítése és benyomása ellen. A hevederzár lényege ugyanis, hogy az ajtó belső felén, a középvonalon vízszintesen vagy függőlegesen kerül rögzítésre, nyelve pedig vagy a falba, vagy az ajtó tokjára rögzített kengyelbe csúszik bele.
A Záróra szakembereit választottuk. Mindvégig kedvesek és nagyon segítőkészek voltak. Továbbá az elvégzett munkára egy év teljes körű garanciát vállaltak. Mi pedig legközelebb kétszer is meggondoljuk, hogy kiadjuk a lakást.
 
     
  Kiss Józsefné  

  2015-01-15
 
A manapság sztenderdnek számító 5 ponton záródó fehér műanyagajtómra hevederzárat szerettem volna feltetetni a biztonság megnövelése érdekében. Úgy gondoltam, hogy van lehetőség a falba záródó rudakat kialakítani, de ennek a kérdésnek az eldöntését a szakemberre bíztam. Keresztirányú hevederzár mellett döntöttem, Biztibuk minőségben. Kizárólag MABISZ (Magyar Biztosítók Országos Szövetsége) tanúsítvánnyal ellátott zárat szereltettem fel.
A MABISZ tanúsítvánnyal rendelkező hevederzárak mindegyike el van látva fúrás- és törésvédelemmel, továbbá mindegyik típus úgynevezett biztonsági kódkártyával ellátott, fogazott vagy fúrt kulccsal nyitható. A biztonság ennél a záraknál garantált.
E-mailben kértem ingyenes árajánlatot. Miután megkaptam a választ nem is haboztam, felkérte a céget a munkára. Ennek már több, mint két éve. A zár tökéletesen működik és a zárszerelő szakember is kiváló munkát végzett.

 
     
  Szemán Roland  

  2015-01-19
 
Elromlott a hevederzáram. Nagyon szeretem ezt a zárat, hiszen kinyitása egy betörő számára a legnagyobb kihívást jelenti.
A zárszerelő telefonon elmondta, hogy van függőleges, vízszintes, valamint kereszt alakú hevederzár és ezek közül lehet választani. Az én ajtómba kereszt alakú hevederzár van felszerelve. A cég szakembereit hívtam fel, hogy segítsenek minél előbb megoldani a problémám. Két órán belül a helyszínen voltak. A szerviz autóban - amivel a helyszínre érkezett - az összes létező hevederzár fellehető volt. A javítás egy órát vett igénybe és Én azóta is élvezem a hevederzár nyújtotta biztonságot.
 
     
  Hirkó Júlia  

zárcsere

Trezorzár csere

  2015-01-11
 
Otthonomat trezorzárral felszelt ajtó védi. Évek óta jól működött, mígnem egy nap felmondta a szolgálatot. Természetesen voltak kisebb előjelei, hogy nem működik megfelelően, de mit sem foglalkoztam vele.
Mivel a trezorzárak mindegyike fúrásvédelemmel van ellátva, és a legmagasabb biztonsági követelményeknek felelnek meg nem is volt kérdés, hogy ezt a típust szeretném a továbbiakban is használni. Emellett az ilyen zárakban a kulcsot akár négyszer is rá lehet fordítani, melynek eredményeképpen a zárnyelv kijön a zártestből, miközben az alsó és a felső irányban is kitol egy-egy csapot. A zárszerelő szakember a hívásom után nem sokkal megérkezett otthonomba. Egy óra alatt ki is cserélte a meghibásodott trezor zárat. A megbízhatóságukat pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy egy év garanciát vállalak a zárra és a munkájukra.

 
     
  Hajla Péter  

  2015-01-14
 
A modern technológiai fejlődések megkövetelik, hogy minden ember jobban odafigyeljen a biztonságra. Naponta dobnak a piacra újabb és biztonságosabb zárszerkezetek, melyek a betörők számára is kihívást jelentenek.Számomra a biztonság nagyon fontos. Sajnos nem egyszer törtek be otthonomba és vittek el minden mozdítható tárgyat, pénzt, ékszereket. Borzasztó érzés haza érni erre és a traumát egy élet is kevés kiheverni. Azóta tanultam a leckéből és figyelem az új zárakat. Két évente beruházok egy új, modernebb trezorzárra.
A Záróra szakemberei vannak segítségemre évek óta abban, hogy biztonságban töltsem mindennapjaim. Minden alkalommal maximálisan meg vagyok elégedve a munkájukkal. De nem csak a megfelelő zár, de a megfelelő ajtó kiválasztása is fontos ugyan úgy, ahogy egy zárcsere. Az acél merevítéssel szerelt biztonsági ajtók mindennemű feszegetésnek képesek ellenállni.
 
     
  Papp Lajosné  

  2015-01-18
 
Az, hogy melyik cég szakembere végzi a munkát számomra épp olyan fontos, mint a megfelelő zár kiválasztása. Ugyanis csak egy jó szakember tudja a legmodernebb és legjobb zárat ajánlani, az ajtó típusának megfelelően. Megtaláltam a legjobb szakembereket alkalmazó céget. Telefonon többször egyeztettünk, hogy melyik lenne a legjobb zár minőségben és árban. Egy trezorzárat választottunk közösen.
Egy előre megbeszélt hétvégi időpontban a szakember felszerelte a zárat az ajtóra. Elmondták, hogy betörésbiztos és egy tűz esetén még a profi szakemberek számára is nehézséget okoz a kinyitásuk. Megnyugtató érzés, hogy senki nem tud bejutni az otthonunkba.
 
     
  Kuchta Józsefné  

zárcsere

Biztonsági zár

  2015-01-18
 

A biztonsági zárak a megszokottnál nagyobb védelemmel látják el az otthonokat. Sokak számára fontos, hogy ha elmegy otthonról, vagy éjjel nyugalomra hajtja a fejét, valóban biztonságban érezze megát. A nyílászárókkal szemben nekem is ez az elvárásom. A biztonsági záraknak számos különböző típusa létezik, amiről eddig fogalmam sem volt. Széles a választék, legyen szó a feltörhetőség, az ár, a méret, a forma, a kialakítás vagy bármilyen egyéb szempont szerinti listázásról.
A biztonsági zárak óriási piacán a Záróra szakemberei segítettek kiigazodni. Az ajtómnak megfelelő típusú biztonsági zárat választottak ki és szerelték fel. Családom most már a lehető legnagyobb biztonságban van.

 
     
  Hegedűs Réka  

  2015-01-22
 

A betörések száma az eddiginél sokkal nagyobb méreteket öltött. Éppen ezét nem szabad elfeledkezni a zárcsere szükségességéről. Léteznek törés- és fúrásvédelemmel ellátott biztonsági zárak. Védőkártyával felszerelt zárbetétek és különböző cilinderes zárbetétek. A legegyszerűbb zárbetétek többsége is rendelkezik fúrásvédelemmel. A zárbetétek valódi biztonsági besorolása viszont a MABISZ minősítés alapján állapítható meg. És hogy honnan tudom ezeket? Hát rengeteget olvastam az interneten, míg a számomra megfelelő zár után kutattam.
Egy ideális biztonsági zárat kerestem, amelyik minden biztonsági előírásnak megfelel. Azonban Elvesztem a zárak rengetegében. Szerencsére rátaláltam egy szakemberre, mely mindenben segített. A megfelelő zár kiválasztása után pedig fel is szerelte. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha pénztárcája teheti, szereltessen fel egy ilyen zárat.

 
     
  Nagy Zoltánné  

  2015-01-22
 

A biztonsági zárak legtöbb esetben az bejárati ajtón található fő zárat egészítik ki. Manapság sajnos kevésnek bizonyul egy zár. Hiába gondolja mindenki, hogy ha jó minőségű, akkor nem fogja tudni egy illetéktelen személy sem kinyitni. Mi pontosan ugyan ezt gondoltuk, ameddig a jónak hitt zárunkat fel nem törték. Ezután döntöttünk úgy, hogy egy biztonsági zárat is felszereltetünk. Részletesen utána jártunk, melyik a legjobb és milyen árakban kaphatóak. A kiválasztott biztonsági zárat pedig felszereltettük. Most már valóban biztonságos az ajtó.

 
     
  Tatár Márta  

zárcsere

Fogaskerekes zárbetét

  2015-01-14
 

A fogaskerekes zárbetéteket nem alkalmazzák túl gyakran, ugyanis nem felelnek meg minden ajtónak. Biztonsági ajtókra szokták felszerelni, mert speciális kialakításúak. Pont emiatt a speciális kialakítás miatt döntöttünk úgy, hogy ilyen ajtót vásárolunk. Számunkra a fogaskerekes zárbetétek jelentik az igazi védelmet. Az ajtó és a benne található fogaskerekes zárbetét tejes mértékben kiegészítik egymást. Miután megvásároltuk az ajtót, egy szakembert kerestünk, aki megfelelően beszereli az előző ajtó helyére. A cég szakembere pedig mindamellett, hogy beszerelte az ajtót, minden szükséges információt elmondott annak érdekében, hogyan használjuk rendeltetésszerűen a zárat.Vásároljanak Önök is fogaskerekes zárbetétet biztonságuk érdekében.

 
     
  Károly István  

  2015-01-19
 

A biztonsági ajtókba szerelendő fogaskerekes zárbetéteket általában acélpajzs védi fúrás és törés ellen. Nekünk pont erre volt szükségünk.
Akinek még kétsége lenne afelől, hogy a fogaskerekes zárak milyen biztonságot nyújtanak, ne legyen. A fogaskerekes zárak tulajdonságai magukért beszélnek. Az Én életembe a Záróra szakemberei iktatták be ezt a zár szerkezetet, melyet baráti körömben is ajánlok. A cég munkatársait mindenkinek ajánlani tudom, akik a megfelelő zárszerkezet kiválasztásán tanakodnak. Budapest területén és vonzáskörzetében akár egy órán belül a helyszínre érkeznek. Nem csak a megfelelő zár kiválasztásában, de a beszerelésben is a segítségükre lesznek.

 
     
  Vas Levente  

zárcsere

Lakatok

  2014-01-22
 

Megvallom őszintén, hogy a hagyományos dolgok híve vagyok. A zárak tekintetében sincs ez másképp. A különböző biztonsági zárak és egyéb eszközök között talán az egyik legismertebb technológia számomra a lakat. Egyszerű, régi stílusú, ám annál biztonságosabb zártípus. Mindenki találkozott már vele élete során. Fontos azonban, hogy a napjainkban kapható lakatok csak akkor jók igazán, ha megfelelnek bizonyos szempontoknak. Egy zárszerelő szakember véleménye sosem árt. A Záróra szakemberei telefonon segítettek, hogy melyik zárat vásároljam meg az üzletben, hogy valóban biztonságot nyújtson.

 
     
  Majoros Szabolcs  

  2015-02-01
 

A lakat kiválasztása egyszerűnek tűnhet. Mint kiderült, nem az. Belefutottam egy rossz vásárlásba. Ezután döntöttem úgy, hogy profi segítségét kérem ebben a témakörben. Kiderült, hogy olyan lakatot érdemes választani, melynek pántja vagy füle legalább 8 mm átmérőjű acélból készült, de hasonlóan fontos az is, hogy a két pántot összefogó lakatnak az úgynevezett csapátmérője 12 mm vagy ennél nagyobb legyen. Mindezek a tényezők teszik az adott lakatot alkalmassá, hogy ellenálljon az esetleges feszegetésnek. Ahhoz, hogy Ön is a legmegfelelőbb lakattípust válassza, mely megfelelően betölti a neki szánt funkciót, kérje szakember segítségét. Nekem a Záróra csapata segített.Vásároljon olyan lakatot, mely hosszú évekig kiválóan betölti majd funkcióját!

 
     
  Kálmán Imre  

zárcsere

Pajzsok

  2015-01-20
 

A pajzsok a záraknak kiegészítői lehetnek. Úgy gondolom, hogy még nagyobb védelmet nyújtanak a betörőkkel szemben. Ilyen pajzsot akár már meglévő ajtóra is fel lehet szereltetni. Én azonban a kétkulcsos zárbetétet mellett döntöttem, melynek a pajzs alapvető kiegészítője.
A választásomban nagy segítségemre volt a szakember, majd ennek felszerelésében is. Sokkal nagyobb biztonságban érzem magam, mióta a pajzs mellett tettem le a voksom. Higgyék el, nő létemre nem döntök egyszerűen, de ez a döntés egyszerű volt, miután megtudtam az előnyeit.Javasolni tudom mindenkinek, hogy szereltessen fel egy pajzsot az otthona védelme érdekében. Nekem bevált.

 
     
  Szepesi Judit  

  2015-02-05
 

Egy pajzs számos különböző anyagból készülhet. Réz, öntvény, vas, alumínium. A pajzsok között is vannak azonban silány minőségűek. Kérjen tanácsot a zárszerelő szakemberektől csak úgy, mint Én annak érdekében, hogy kiemelkedő minőséget vásároljon megbízható üzletből.
Nem csak a tökéletes pajzs megtalálásában segítenek Önnek, de fel is szerelik azt, továbbá egy év garanciát vállalnak annak minőségére. Én nem tudtam dönteni, hogy milyen anyagból készüljön, de a zárszerelő szakember az ajtóm típusának megfelelően több lehetőséget is ajánlott. Választottam, felszereltettem és nem bántam meg.

 
     
  Gazdag Melinda  

 

Szeretettel várjuk az Ön véleményét is az elvégzett munkánkról,
amelyhez ha hozzájárul ki is rakjuk honlapunkra!

 


 

 
   
 
   

Zárcsere azonnal Budapesten és környékén 0-24 | Budapest, Kis Gömb utca 19. | 06-30/566-47-31 | Google +